Terug

Volg Vandaag Inside

Ibrahimovic mist play-offs met LA Galaxy

Ibrahimovic mist play-offs met LA Galaxy

29 okt 2018, 09:46

CARSON (ANP) - Het eerste seizoen van Zlatan Ibrahimovic in de Amerikaanse voetbalcompetitie heeft een teleurstellend einde kregen. De Zweedse spits gaf met Los Angeles Galaxy op de slotdag van de reguliere competitie een plek in de play-offs uit handen. De ploeg uit LA verspeelde in de thuiswedstrijd tegen het al uitgeschakelde Houston Dynamo een voorsprong van 2-0 en verloor met 3-2, waardoor de play-offs op 1 punt werden gemist.

Ibrahimovic maakte 22 doelpunten in 27 optredens in de Major League Soccer en gaf ook nog eens tien assists. De 37-jarige Zweed werd weliswaar topscorer in het westen, maar hij verliet na de wedstrijd tegen Houston Dynamo boos en verslagen het stadion. Bij rust stond LA Galaxy nog met 2-0 voor dankzij twee doelpunten van Ola Kamara, maar in de tweede helft ging het helemaal mis voor de thuisploeg.

Voor Bastian Schweinsteiger zit het seizoen met Chicago Fire er ook op. Wayne Rooney gaat met DC United wel de play-offs in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.