Terug

Volg Vandaag Inside

Ibrahimovic krijgt rol in speelfilm Asterix en Obelix

Ibrahimovic krijgt rol in speelfilm Asterix en Obelix

8 apr 2021, 18:17

Zlatan Ibrahimovic heeft een rolletje gekregen in de nieuwe film van Asterix en Obelix die volgend jaar uitkomt. Dat heeft de 39-jarige Zweedse spits van AC Milan donderdag zelf via Instagram bekendgemaakt. Ibrahimovic zal de rol van Antivirus spelen, een Romeinse soldaat in het kamp Adfundum.

Het is niet de eerste keer dat beroemde sporters opduiken in de Asterix en Obelix-films, gebaseerd op de stripboeken van René Goscinny en Albert Uderzo. Zo waren in de in 2008 uitgebrachte film 'Asterix en de Olympische Spelen' Formule 1-coureur Michael Schumacher, voetballer Zinédine Zidane, basketballer Tony Parker en tennisster Amélie Mauresmo te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.