Terug

Volg Vandaag Inside

Ibrahimovic heeft mogelijk laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld

Ibrahimovic heeft mogelijk laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld

29 apr 2023, 12:48

AC Milan vreest dat Zlatan Ibrahimovic zijn laatste wedstrijd van het seizoen heeft gespeeld. De Zweedse spits heeft een blessure aan zijn rechterkuit opgelopen. AC Milan maakte niet bekend hoelang Ibrahimovic uit de roulatie is, maar zegt "een kleine hoop" te hebben dat hij dit seizoen nog in actie komt.

De 41-jarige Zweed liep de blessure op tijdens de warming-up van de met 2-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen Lecce van afgelopen weekend. Ibrahimovic vervult dit seizoen door blessures een bijrol bij de Milanezen.

AC Milan staat in de halve finale van de Champions League tegenover stadgenoot Internazionale. In de competitie bezet Milan, de regerend landskampioen, de vierde plek.

Zaterdag om 18.00 uur speelt AC Milan de uitwedstrijd tegen AS Roma, dat eveneens 56 punten heeft en een belangrijke concurrent is in de strijd om een ticket voor de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.