Terug

Volg Vandaag Inside

Ibrahimovic: 'Blessure van toen houdt mij nu op het veld'

Ibrahimovic: 'Blessure van toen houdt mij nu op het veld'

12 dec 2020, 14:18

Vanwege een zware knieblessure 3 jaar geleden is Zlatan Ibrahimovic (39) nu nog actief in het voetbal. Dat zegt de Zweedse spits van AC Milan in een terugblik op de tegenslag die hij destijds bij Manchester United had.

'Ik heb bijna een jaar moeten revalideren', aldus de aanvaller, dit seizoen al goed voor tien doelpunten. 'In die fase ben ik me er bewust van geworden hoe mooi het is in de top te spelen. Dat wil ik daarom doen zolang het nog gaat. En ik lever nog wekelijks topprestaties, dus het gaat nog.'

Mede dankzij Ibrahimovic staat AC Milan aan kop van de Serie A. 'We doen het geweldig', aldus de Zweed. 'We hebben er ook alle vertrouwen in dat we dit kunnen vasthouden. Maar het is nog veel te vroeg om feest te vieren. Dat mogen we pas doen als we een prijs hebben gewonnen.'

Milan speelt zondag tegen Parma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.