Terug

Volg Vandaag Inside

Ibrahimovic begint bij AC Milan met gelijkspel

Ibrahimovic begint bij AC Milan met gelijkspel

6 jan 2020, 18:19

AC Milan heeft zijn eerste competitiewedstrijd met aanwinst Zlatan Ibrahimovic niet kunnen winnen. Het duel met Sampdoria eindigde in 0-0. Milan blijft door het gelijkspel twaalfde met 23 punten minder dan Juventus.

Coach Stefano Pioli bracht Ibrahimovic in de 55e minuut in de ploeg voor Krzysztof Piatek. De 38-jarige Zweed had een kansje met een kopbal, maar die kon gemakkelijk worden gepakt door Sampdoria-doelman Emil Audero.

Ibrahimovic speelde ook van 2010 tot 2012 voor AC Milan en werd in 2011 landskampioen met de club. "Ik kom de club helpen. De club kan veel beter en moet ook beter", zei hij bij zijn presentatie afgelopen vrijdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.