Terug

Volg Vandaag Inside

'Ibrahimović (40) weet van geen ophouden en verlengt contract bij AC Milan'

'Ibrahimović (40) weet van geen ophouden en verlengt contract bij AC Milan'

18 nov 2021, 11:05

Zlatan Ibrahimović denkt nog lang niet aan stoppen. Volgens La Gazzetta dello Sport gaat de 40-jarige Zweed binnenkort in gesprek met AC Milan om zijn contract met een jaar te verlengen. 

De huidige verbintenis van Ibrahimović loopt komende zomer af. Volgens de roze sportkrant zal er tijdens de winterse transferperiode worden gesproken over een nieuw contract, dat de spits tot medio 2023 aan I Rossoneri verbindt. 

Ibrahimović keerde eind 2019 na avonturen bij PSG, Manchester United en LA Galaxy terug bij de club waar hij tussen 2010 en 2012 ook al onder contract stond. Onlangs maakte hij in de wedstrijd tegen AS Roma zijn 400e doelpunt, in alle clubcompetities waarin hij is uitgekomen.

Veruit de meeste doelpunten maakte Ibrahimović in de Italiaanse Serie A: 150 namens Juventus, Internazionale en AC Milan. 113 treffers vielen in zijn tijd bij Paris Saint-Germain in de Franse Ligue 1. Zijn andere doelpunten maakte Ibrahimović in de Amerikaanse Major League Soccer (53 voor LA Galaxy), in de Engelse Premier League (17 voor Manchester United) en in de Spaanse La Liga, waarin hij namens FC Barcelona 16 keer scoorde.

Ibrahimović zou volgend jaar graag willen meedoen aan het WK in Qatar. Zweden moet zich daarvoor eerst wel nog zien te plaatsen via de play-offs, in maart. De spits stopte na het EK 2016 als international, maar keerde begin dit jaar terug in de nationale ploeg. Een knieblessure kostte hem afgelopen zomer het EK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.