Terug

Volg Vandaag Inside

Hysterische Al-Bulayhi onthult wat hij in gezicht Messi schreeuwde na winnende treffer

Hysterische Al-Bulayhi onthult wat hij in gezicht Messi schreeuwde na winnende treffer

23 nov 2022, 12:30

Lionel Messi wist dinsdag niet wat hem overkwam, toen Salem Al-Dawsari zijn land Saoedi-Arabië in de 53ste minuut op voorsprong schoot (1-2). Daarnaast moest de Argentijnse superster ook nog dealen met Ali Al-Bulayhi, die op hem kwam afstormen.

Het wordt bestempeld als één van de grootste stunts op een WK: de winst van Saoedi-Arabië op titelkandidaat Argentinië (2-1). In de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Zuid-Amerikanen, nadat Messi vanaf elf meter zijn ploeg op voorsprong had geschoten. Tot afschuw van iedereen in WK-poules, ging het alsnog mis na de thee-pauze.

Na vier minuten spelen was het Saleh Al-Shehri die de Saoedi's op gelijke hoogte schoot, waarna Al-Dawsari het land uit het Midden-Oosten even later zélfs op voorsprong zette. Later bleek het uiteindelijk ook de winnende treffer te zijn. Het leek er sterk op dat centrale verdediger Al-Bulayhi nog een rekening te vereffenen had met Messi, aangezien hij in sneltreinvaart op de kleine Argentijn afstormde.

Al-Bulayhi vertelde afloop van de historische wedstrijd voor de Saoedische televisie dat hij Messi bewust intimideerde. Wat hij precies schreeuwde in het gezicht van Messi? "Jij zal niet winnen, jij zal niet winnen", aldus de verdediger. Messi zelf leek niet veel te begrijpen van het geschreeuw, waar hij de Saoedi glazig aankeek.

In De Oranjewinter maakte Wilfred een ordinaire grap over Argentinië. Kijk het fragment hieronder terug.

René gaat stuk om ordinair grapje van Wilfred over Argentinië
1:26
René gaat stuk om ordinair grapje van Wilfred over Argentinië

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.