Terug

Volg Vandaag Inside

'Hypocriet dat Oranje-spelers die Derksen boycotten na Akwasi-grap wel meedoen aan WK in Qatar'

'Hypocriet dat Oranje-spelers die Derksen boycotten na Akwasi-grap wel meedoen aan WK in Qatar'

4 juli 2022, 22:37

Op Twitter werd afgelopen week een artikel uit het Advocatenblad gedeeld, waarin valt te lezen hoe twee advocatenbroers vanwege kritische tweets een levenslange gevangenisstraf kregen in Qatar. Mensenrechtenactivist Abdullah Al-Malki vindt het schandalig dat komende winter het Wereldkampioenschap Voetbal in Qatar wordt gehouden, en advocaat Job Knoester is het daarmee eens, zo laat hij weten op Twitter.

Job schrijft bij het artikel: 'Twee advocatenbroers kregen levenslang in Qatar na kritische tweets. Ronald de Boer, hoop je nog steeds na het WK te denken: 'Er is hier iets moois gebeurd?' Of is het zo langzamerhand tijd te erkennen dat het een grof schandaal is dat we in Qatar gaan voetballen?'

In een vervolgtweet gaat Job verder: 'En mensen zullen er boos over worden, maar ik vind 't hypocriet dat spelers van het Nederlands elftal in 2020 na een grap van Johan Derksen over Akwasi en zwarte Piet besloten de voorganger van Vandaag Inside, Veronica Inside, te boycotten, maar nu wel meedoen aan een WK in Qatar.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.