Terug

Volg Vandaag Inside

Hyperambitieus KVC Westerlo wil Eden Hazard verleiden tot terugkeer naar België

Hyperambitieus KVC Westerlo wil Eden Hazard verleiden tot terugkeer naar België

3 dec 2021, 14:14

De carrière van Eden Hazard zit al enige tijd in het slop vanwege meerdere zware blessures de afgelopen jaren. Inmiddels is de 30-jarige Belg weer hersteld van alle blessures, maar kan hij zijn draai nog altijd niet vinden bij Real Madrid. Het hyperambitieuze KVC Westerlo ziet het wel zitten om Hazard in zijn nadagen te contracteren, aldus Het Nieuwsblad.

Westerlo zat enkele jaren terug in een diep dal en stond er financieel beroerd voor. De rijke Turkse zakenman Oktay Ercan nam de club vervolgens over en pompte er tot op heden al miljoenen euro's in. Voorzitter Hasan Cetinkaya is onder meer verantwoordelijk voor het inkoopbeleid en ziet een opvallende versterking voor zich. 'Ik denk dat ik Eden Hazard wel als een vriend mag beschouwen. Ik leerde hem kennen toen hij bij Lille zat en hij beloofde me dat hij ooit voor Fenerbahçe zou spelen', aldus Cetinkaya.

De voorzitter hoopt Hazard nu te kunnen verleiden met een overstap naar het ambitieuze Westerlo. De club staat ruimschoots aan kop in de Belgische tweede divisie en lijkt aankomend seizoen op het hoogste niveau te spelen. Cetinkaya heeft in ieder geval goede hoop op een komst van de Belgisch international: 'Westerlo wordt moeilijker, maar je weet het nooit. Misschien sluit hij hier zijn carrière af'.

Voor Hazard zou het een eerste ontmoeting zijn met de Belgische eerste divisie. Op jonge leeftijd maakte de Belg al de overstap van Tubize naar de jeugd van LOSC Lille. Voor de Franse club speelde hij vervolgens 194 wedstrijden, waarna hij in 2012 voor 35 miljoen euro een transfer maakte naar Chelsea FC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.