Terug

Volg Vandaag Inside

Hyballa voor derde keer in zeven maanden weg bij club

Hyballa voor derde keer in zeven maanden weg bij club

23 nov 2021, 13:16

Peter Hyballa is na een dienstverband van twee maanden alweer ontslagen bij Türkgücü München, een club die uitkomt op het derde niveau in Duitsland. De oud-trainer van onder meer NEC en NAC Breda moet vertrekken vanwege teleurstellende resultaten. Türkgücü München staat op de zestiende plaats.

Hyballa werd in mei ontslagen bij de Poolse club Wisla Krakow, waar hij pas vijf maanden trainer was. Het navolgende avontuur, bij de Deense club Esbjerg fB, duurde ook niet lang. De Duitser stapte in augustus op, kort na de aanstelling van Rafael van der Vaart als zijn assistent. Veel spelers van Esbjerg hadden moeite met de verbale en fysieke aanpak van Hyballa.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.