Terug

Volg Vandaag Inside

Huwelijksaanzoek op de middenstip bij FC Groningen

Huwelijksaanzoek op de middenstip bij FC Groningen

2 sep 2020, 19:30

Op de middenstip van het stadion van FC Groningen heeft in aanloop naar het nieuwe seizoen een huwelijksaanzoek plaatsgevonden. FC Groningen bracht het aanzoek in beeld en wenste het koppel 'veel geluk samen'.

'FC-supporters Robin en Anouk leerden elkaar zeven jaar geleden kennen bij een wedstrijd van FC Groningen. De FC heeft voor altijd een speciale plek in het liefdesverhaal van het koppel. Daarom wilde Robin zijn Anouk op een bijzondere plaats ten huwelijk vragen; de middenstip van het Hitachi Capital Mobility Stadion. Vanzelfsprekend werkte de club mee om van dit aanzoek een gedenkwaardig moment te maken', schreef de Trots van het Noorden op de eigen website.

De aankomende bruid werd met een smoes naar het stadion gelokt voor een rondleiding en niet geheel toevallig mocht haar aanstaande man Robin ook mee. Anouk zei volmondig ‘ja’ tegen haar Robin en liet haar emoties de vrije loop.

Embedded content: https://youtu.be/xcNm_wCpmSo

Onlangs vond er tijdens de radioshow Veronica Inside ook een huwelijksaanzoek plaats. Bekijk hieronder het fragment!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.