Terug

Volg Vandaag Inside

Musonda keert terug bij Vitesse

Musonda keert terug bij Vitesse

5 juli 2019, 14:22

Charly Musonda speelt ook komend seizoen bij Vitesse. De 22-jarige Belg wordt opnieuw voor een jaar gehuurd van Chelsea. Musonda sluit vrijdagavond aan bij de selectie in Polen.

Musonda kwam vorig seizoen ook uit voor Vitesse. De Belg raakte echter direct geblesseerd bij een oefenwedstrijd tegen FC Antwerp en kon pas op 12 mei in de derby tegen De Graafschap zijn debuut voor de Arnhemmers maken. "We weten dat Charly veel potentie heeft. Hopelijk haakt hij snel aan bij de selectie en gaat hij zijn niveau opnieuw halen", zegt technisch directeur Mo Allach.

"Ik ben enorm gebrand om de echte Charly Musonda te laten zien", zegt de speler. "Afgelopen seizoen heb ik veel pech gehad met de blessure. Ik voel mij nu weer goed en wil laten zien dat ik van meerwaarde kan zijn."

Musonda is na Armando Obispo, Jay-Roy Grot en Tomáš Hájek de vierde versterking voor Vitesse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.