Terug

Volg Vandaag Inside

'Huntelaar polst Daley Blind voor terugkeer bij Ajax'

'Huntelaar polst Daley Blind voor terugkeer bij Ajax'

12 mei 2023, 08:31

Royal Antwerp FC, de koploper van België, onderneemt een poging om Daley Blind (33) in te lijven. Dat meldt De Telegraaf. Ook Ajax heeft de verdediger gepolst voor een terugkeer.

Technisch directeur Marc Overmars voerde onlangs in Antwerpen een gesprek met Danny Blind, de vader van de linksbenige verdediger, die na dit seizoen transfervrij bij Bayern München mag vertrekken. Blind senior gaf aan dat de 101-voudig international een overstap naar de club van Mark van Bommel serieus overweegt.

Opvallender dan de toenaderingspoging van Overmars, die bij Ajax al succesvol met Blind samenwerkte, is het contact dat Klaas-Jan Huntelaar met Daley Blind legde. De technisch manager vroeg de linksback of hij openstaat voor een terugkeer naar Ajax, waar hij afgelopen transferperiode na problemen met Alfred Schreuder vertrok.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.