Terug

Volg Vandaag Inside

Huntelaar langer aan de kant bij Schalke 04

Huntelaar langer aan de kant bij Schalke 04

12 feb 2021, 15:06

Schalke 04 beleeft vooralsnog weinig plezier van Klaas-Jan Huntelaar. De 37-jarige spits, vorige maand overgekomen van Ajax om de club uit Gelsenkirchen te behoeden voor degradatie uit de Bundesliga, kampt met aanhoudende fysieke problemen. Trainer Christian Gross kan ook zaterdagavond tegen 1. FC Union Berlin niet over Huntelaar beschikken.

Met 8 punten uit twintig wedstrijden staat Schalke onderaan in de Duitse voetbalcompetitie. Met nog veertien duels te spelen, kijkt de ploeg van Gross tegen een achterstand van 9 punten op een 'veilige' positie aan.

Huntelaar had kuitklachten toen hij overstapte van Ajax naar Schalke. Hij kwam alleen eind januari tegen Werder Bremen (1-1) even in actie. De spits deed als invaller tien minuten mee. Huntelaar heeft nu last van zijn andere kuit. Gross kan voorlopig ook niet beschikken over Mark Uth. De voormalige topscorer van sc Heerenveen heeft een hamstringblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.