Terug

Volg Vandaag Inside

Huntelaar is voor Schalke 04-trainer 'optie voor basisopstelling'

Huntelaar is voor Schalke 04-trainer 'optie voor basisopstelling'

1 apr 2021, 16:46

Schalke 04-spits Klaas-Jan Huntelaar verschijnt zaterdag (15.30 uur) mogelijk aan de aftrap van de uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Dat heeft trainer Dimitrios Grammozis twee dagen voor de wedstrijd gemeld.

"Klaas is het verst van alle spelers die zijn teruggekeerd. Hij is dus zeker een optie voor de basisopstelling", zei Grammozis. Huntelaar, die last had van een kuitblessure, kwam sinds zijn terugkeer naar Gelsenkirchen tot slechts twee invalbeurten. Tegen Werder Bremen en Borussia Mönchengladbach kwam hij niet tot scoren.

Tijdens de interlandperiode hervatten ook Mark Uth, Salif Sané en Goncalo Paciencia de groepstraining.

Schalke 04 staat onderaan en heeft 14 punten achterstand op nummer 15 Mainz 05. De nummer 16 moet play-offs spelen, de nummer 17 en 18 degraderen rechtstreeks. Er zijn nog acht duels te gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.