Terug

Volg Vandaag Inside

Huntelaar geniet van medespelers en fans

Huntelaar geniet van medespelers en fans

15 aug 2018, 01:27

AMSTERDAM (ANP) - Met een subtiele trap met de buitenkant van zijn rechtervoet zette Klaas-Jan Huntelaar Ajax op het goede spoor tegen Standard Luik. De spits zag zijn ploeg vervolgens uitlopen naar een dikverdiende zege (3-0). Hij genoot in het veld van zijn medespelers en van het optreden van zijn ploeg. ,,Het was een prachtige avond", zei Huntelaar.

,,We hebben ze vanaf de eerste minuut bij de strot gegrepen. En dan krijg je het publiek nog meer mee. De wisselwerking tussen de fans en ons was fantastisch. Europese duels zijn speciaal. Maar wat zou het mooi zijn als we iedere thuiswedstrijd voor zo'n publiek spelen. De fans hebben ons zo geholpen."

Wie Ajax zag spelen tegen Standard Luik, snapte niet hoe de ploeg het zaterdag met vier andere spelers zo kon laten lopen tegen Heracles Almelo (1-1). Huntelaar was een van de voetballers die de eerste competitiewedstrijd rust kreeg. ,,In mijn hoofd was ik klaar om te spelen, maar soms moet je misschien ook in bescherming worden genomen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.