Terug

Volg Vandaag Inside

Hummels vindt arbitrage Champions League-onwaardig na strafschop PSV

Hummels vindt arbitrage Champions League-onwaardig na strafschop PSV

21 feb 2024, 08:32

Mats Hummels uitte na afloop van het duel uit de Champions League tussen PSV en Borussia Dortmund (1-1) forse kritiek op de arbitrage. De verdediger was het volstrekt niet eens met de strafschop die PSV had gekregen.

"We zitten in de achtste finales van de Champions League, dan verwacht je ook scheidsrechters van het hoogste niveau", mopperde de Duitser, die was bestraft voor een vermeende overtreding op Malik Tillman, op tv-zender Amazon Prime.

De VAR corrigeerde de Servische scheidsrechter Srdjan Jovanovic niet, nadat die voor een strafschop had gefloten terwijl Hummels eerst de bal had gespeeld en daarna pas Tillman had geraakt.

"We zijn op een volledig verkeerde weg in dit opzicht. Helaas heb ik de indruk dat de VAR de scheidsrechters slechter heeft gemaakt. Vroeger dacht ik dat de scheidsrechters beter waren. Tillman lachte zich kapot op het veld, net als Bakayoko. Ze stonden allemaal minutenlang naar me te grijnzen", zei Hummels, die Luuk de Jong de penalty had zien benutten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.