Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Hummels keert terug naar Borussia Dortmund

OFFICIEEL: Hummels keert terug naar Borussia Dortmund

19 juni 2019, 17:01

Mats Hummels voetbalt vanaf komend seizoen weer voor Borussia Dortmund. De 30-jarige centrale verdediger komt over van Bayern München.

Hummels stond van 2008 tot 2016 ook al onder contract bij Dortmund. Bayern nam hem drie jaar terug voor zo'n 40 miljoen euro over. Hummels, die in maart van bondscoach Joachim Löw te horen kreeg dat hij niet meer wordt geselecteerd voor de nationale ploeg, moet nog wel medisch worden gekeurd door Dortmund.

Borussia Dortmund versterkte zich eerder deze transferperiode al met de Belg Thorgan Hazard en de Duitser Julian Brandt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.