Terug

Volg Vandaag Inside

Hummels: gebrek aan respect voor 'Mannschaft'

Hummels: gebrek aan respect voor 'Mannschaft'

15 okt 2018, 11:49

ARIJS (ANP) - De Duitse verdediger Mats Hummels snapt best dat er kritiek is op de 'Mannschaft', maar hij vindt dat de nationale ploeg nu wel heel hard wordt aangepakt. ,,Ineens deugt alles niet meer. Ik vind dat een gebrek aan respect'', zegt Hummels tegen Kicker.

Duitsland werd als titelverdediger op het WK in Rusland al in de groepsfase uitgeschakeld. De ploeg van bondscoach Joachim Löw ging zaterdag in de Nations League hard onderuit tegen het Nederlands elftal (3-0). ,,We leven niet in het verleden. Maar ik vind dat we nog steeds een goede ploeg hebben'', aldus Hummels.

De 29-jarige verdediger van Bayern München werd in Amsterdam samen met zijn clubgenoot Jérôme Boateng in de slotfase zoekgespeeld door de snelle aanvallers van Oranje. ,,We geven alles wat we hebben en normaal gesproken vormen we een sterk team. Maar we worden nu behandeld alsof we amateurs zijn.''

Memphis: 'Extra lekker om van Duitsers te winnen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.