Terug

Volg Vandaag Inside

Humberto Tan over Vandaag Inside: 'Het is heel knap wat ze gedaan hebben'

Humberto Tan over Vandaag Inside: 'Het is heel knap wat ze gedaan hebben'

26 juni 2023, 00:00

Wilfred Genee zat zondagavond aan tafel bij Renze op Zondag. Tijdens de uitzending ging het onder andere over de kracht van Vandaag Inside. Humberto Tan zat ook aan tafel en gaf desgevraagd zijn mening over het programma.

"Hoe kijk jij naar het programma?" is de vraag die Renze aan Humberto stelt. "Het is heel knap wat ze gedaan hebben", begint de presentator. "Ik kijk niet zo vaak, maar… wat zij doen zit heel veel verrassing in. Die verassing is gewoon heel goed en heel groot."

Humberto vergelijkt het programma met andere talkshows. "Wat Renze en ik doen is in een veel vaster stramien en iets minder verrassing daardoor, meer 'middle of the road'. Jullie zijn veel extremer daarin", richt Humberto zicht tot Wilfred. "Daardoor kan het wel veel makkelijker ontsporen, maar dit is wat mensen nu heel prettig vinden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.