Terug

Volg Vandaag Inside

Hulk ruilt vrouw in voor haar nichtje en trouwt na drie maanden

Hulk ruilt vrouw in voor haar nichtje en trouwt na drie maanden

25 mrt 2020, 09:20

Bizarre taferelen in huizen Givanildo Vieira de Sousa, beter bekend als 'Hulk'. De Braziliaanse voetballer die bekend staat om zijn flinke postuur en kiezelharde schoten (daarom ook de bijnaam Hulk) heeft zijn ex-vrouw ingeruild voor diens nichtje.

De 47-voudig international slijt zijn nadagen als profvoetballer in China bij Shanghai SIPG en is als voetballer dus al enige tijd uit beeld verdwenen. Op privé gebied vult Hulk echter de wereldwijde tabloids.

De Braziliaan heeft namelijk zijn ex-vrouw ingeruild voor haar nicht en is na drie maanden met haar getrouwd. Hulk was twaalf jaar lang getrouwd met Iran Angelo en heeft met haar drie kinderen. Afgelopen zomer gingen de twee scheiden en in oktober kwamen er geruchten dat Hulk een relatie zou hebben met het twee jaar jongere nichtje van Iran Angelo.

Op Instagram zien we de 33-jarige Hulk poseren met zijn 31-jarige nieuwe geliefde Camila Angelo. Op de foto is te zien dat de tortelduifjes een trouwring dragen en ook de caption onder de foto is veelzeggend.

Volgens een voorlichter van de Braziliaan heeft Hulk open kaart gespeeld met de familie. Hij heeft de familie zelf ingelicht en het nieuws openbaar gemaakt, omdat hij transparant wil zijn en niet wil dat er leugens worden verspreid.

De oud-speler van onder andere Porto en Zenit St. Petersburg heeft alle foto's met zijn ex-vrouw van Instagram verwijderd. Voor het geval dat er nog ergens een familiefoto tussen staat…

VIDEO - René onder indruk van vrouw Boženík: 'Lekker wijf, man!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.