Terug

Volg Vandaag Inside

Hugo Borst hekelt Ajax-beleid in zaak Nouri: 'Laat slechtste kant zien'

Hugo Borst hekelt Ajax-beleid in zaak Nouri: 'Laat slechtste kant zien'

30 mrt 2020, 18:11

Voetbalanalist Hugo Borst heeft maandag in zijn Column voor het Algemeen Dagblad kritiek geuit op het beleid van Ajax in de zaak rondom Abdelhak Nouri. Hij trekt zijn conclusies na het lezen van het onlangs uitgebrachte boek 'Abdelhak Nouri: een onvervulde droom'.

Vorige week stond de uitzending van De Wereld Draait Door volledig in het teken van Nouri. Zijn broer Abderrahim gaf tijdens de uitzending aan dat het beter gaat met hem.

'Ajax heeft vanaf het moment dat ‘Appie’ neerging tot aan de dag van vandaag grote fouten gemaakt en niet koninklijk geopereerd', begint Borst. Vervolgens schrijft de Rotterdammer dat hij bij het lezen van het boek over Nouri flashbacks krijgt naar 1988, het jaar waarin hij Ron Willems en Danny Hesp volgde voor Voetbal International. 'Die twee spelers waren hun vertrouwen in de medici ook volledig verloren', meent Borst.

De columnist wenst Edwin van der Sar leiderschap toe in de kwestie. 'Kom tot een financiële regeling. Vijf of vijftien miljoen aftikken voor Appie’s noodlot, wat zou het? Ajax is stervensrijk, Edwin. Dit gaat om warmte – en om beeldvorming trouwens. Ajax laat zich al 33 maanden van zijn slechtste kant zien', concludeert Borst.

VIDEO - René over Nouri-special DWDD: 'Matthijs had moeten vragen om harde cijfers'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.