Terug

Volg Vandaag Inside

Hütter nieuwe trainer van Borussia Mönchengladbach

Hütter nieuwe trainer van Borussia Mönchengladbach

13 apr 2021, 13:40

Trainer Adi Hütter verruilt Eintracht Frankfurt deze zomer voor Borussia Mönchengladbach. Beide clubs bevestigen de trainerswissel van de Oostenrijker. Hütter tekent een contract tot medio 2014 in Mönchengladbach, waar hij de opvolger wordt van Marco Rose, die in de zomer naar Borussia Dortmund vertrekt.

De overstap van Hütter is gezien de stand op de ranglijst in de Duitse competitie verrassend. Hütter is momenteel succesvol met Frankfurt, dat op de vierde plaats staat in de Bundesliga, een plek die volgend seizoen recht geeft op het spelen van Champions League. Mönchengladbach is na een mindere periode weggezakt naar de achtste plaats en moet nog stijgen om kans te maken op het deelnemen aan de Europa League.

"Ik heb drie ongelofelijk succesvolle en intensieve jaren beleefd hier, die ik aan het eind van dit seizoen graag wil afsluiten met een uitzonderlijke prestatie met het team. We willen ons kwalificeren voor de Champions League", reageerde Hütter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.