Terug

Volg Vandaag Inside

HSV ontslaat trainer Titz

HSV ontslaat trainer Titz

23 okt 2018, 16:54

HAMBURG (ANP) - Hamburger SV heeft trainer Christian Titz ontslagen. De clubleiding van de naar de tweede Bundesliga gedegradeerde club heeft er geen vertrouwen in dat het spel van de traditionele volksclub er onder Titz dit seizoen op zal vooruitgaan. ,,We zien een verhoogd risico dat we onze doelstelling voor dit seizoen niet gaan halen", aldus technisch directeur Ralf Becker.

Titz volgde in maart de ontslagen Bernd Hollerbach op. In zijn twee maanden als hoofdtrainer wist hij HSV niet te behoeden voor degradatie. De clubleiding heeft Hannes Wolf als nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Hij is oud-trainer van VfB Stuttgart.

HSV speelde sinds de oprichting van de Bundesliga in 1963 op het hoogste niveau, maar daalde vorig seizoen af naar het tweede niveau. De club staat er niet eens zo slecht voor dit seizoen: vijfde na tien wedstrijden op 2 punten achterstand van koploper 1. FC Köln.

Bij HSV staat voormalig Spartaan Rick van Drongelen onder contract.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.