Terug

Volg Vandaag Inside

HOT! De heerlijke presentatrice van de BBC in de spotlight

HOT! De heerlijke presentatrice van de BBC in de spotlight

4 mrt 2020, 16:13

Afgelopen weekend maakte Manchester United-verdediger Harry Maguire kennis met Emma Louise Jones. De verslaggeefster interviewde Maguire na het gelijkspel tegen Everton. Maguire wist zich geen houding te geven tijdens het interview en besloot daarom maar naar de grond te staren. Voornamelijk werkt Emma voor BBC Radio 5 en voor Leeds United TV. Zonde! Als het aan ons ligt, moet de Britse schone bij de BBC vaker te zien zijn voor de camera. Check hieronder de heetste kiekjes van haar Instagram pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.