Horrorstart voor Ajax: FC Twente na tien minuten op 2-0 voorsprong

17 sep 2023, 14:52

Ajax kent een horrorstart tegen FC Twente in Enschede. De ploeg van Maurice Steijn kijkt na tien minuten tegen een 2-0 achterstand aan.

Twente had binnen twee minuten al op voorsprong kunnen komen, maar Gorter wist redding te brengen op een inzet van Ugalde. In de zevende minuut was het wel raak: Rots scoorde in de rebound nadat Gorter een poging van Vlap nog had gekeerd.

Drie minuten na de openingstreffer was het opnieuw raak voor FC Twente. Uitgerekend Sem Steijn, de zoon van Ajax-trainer Maurice Steijn, kon binnentikken uit een voorzet van Ugalde.