Terug

Volg Vandaag Inside

HORRORBLESSURE: hechting in geslachtsdeel voor Gent-verdediger

HORRORBLESSURE: hechting in geslachtsdeel voor Gent-verdediger

9 aug 2020, 22:54

Verdediger Igor Plastun heeft geen fijne middag achter de rug. De verdediger moest na een stevige botsing met zijn eigen keeper gehecht worden aan zijn geslachtsdeel.

De Oekraïense mandekker moest bij het enorm pijnlijke moment ook nog eens een doelpunt incasseren. En dat terwijl hij daarvoor nog persoonlijk aantekende voor de gelijkmaker.

AA Gent nam het op tegen Sint-Truiden en tijdens de rust stond er, dankzij een goal van Plastun, een stand van 1-1 op het scorebord. Na rust ging het gruwelijk mis voor Plastun, maar ook voor AA Gent. De verdediger probeerde een gevaarlijke hoge bal weg te koppen, maar door miscommunicatie met keeper Thomas Kaminski gingen beide spelers vol voor de bal. De doelman plantte tijdens de sprong zijn knie vol in de edele delen van Plastun, die vervolgens kermend van de pijn op de grond bleef liggen. AA Gent kreeg de bal daarna niet weg en tot overmaat van ramp scoorde Sint-Truiden de beslissende 2-1.

Eenmaal aan de zijlijn was het goed mis voor de Oekraïense stopper. Plastun, wiens vriendin/vrouw waarschijnlijk met samengeknepen billen zat te kijken, moest ter plekken gehecht worden aan zijn geslachtsdeel. AUW!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.