Terug

Volg Vandaag Inside

'Horner moet zich vrijdag verantwoorden bij Red Bull voor beschuldigingen grensoverschrijdend gedrag'

'Horner moet zich vrijdag verantwoorden bij Red Bull voor beschuldigingen grensoverschrijdend gedrag'

6 feb 2024, 16:30

Teambaas Christian Horner van Red Bull Racing moet zich vrijdag bij de eigenaren van het Formule 1-team van drievoudig wereldkampioen Max Verstappen verantwoorden voor beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag. Dat melden verschillende Britse media.

Energiedrankfabrikant Red Bull heeft een onderzoek ingesteld naar beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag van de beroemde teambaas, bleek maandag na berichtgeving van De Telegraaf en vakwebsite F1 Insider.

De 50-jarige Horner, die al sinds 2005 de teambaas is van Red Bull Racing, zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag richting één bepaald teamlid van Red Bull Racing. Details over dat gedrag ontbreken. Horner ontkende tegenover De Telegraaf de beschuldigingen "volledig".

Engelsman Horner is een celebrity in eigen land, mede door zijn huwelijk met Geri Halliwell, voormalig lid van de Spice Girls. Hij was al de baas bij Red Bull Racing in de jaren dat de Duitser Sebastian Vettel vier wereldtitels in de Formule 1 veroverde. Horner vierde de afgelopen jaren successen met Verstappen, die vorig seizoen negentien van de 22 races won en met een niet eerder vertoonde dominantie zijn derde wereldtitel veroverde.

Het Formule 1-team van Red Bull heeft de presentatie van de RB20, de auto waarin Verstappen dit jaar op jacht gaat naar nieuw succes, op 15 februari gepland op de Engelse thuisbasis in Milton Keynes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.