Terug

Volg Vandaag Inside

'Horlogedief Lamine Diaby-Fadiga ontslagen door OGC Nice'

'Horlogedief Lamine Diaby-Fadiga ontslagen door OGC Nice'

1 okt 2019, 15:01

Lamine Diaby-Fadiga is ontslagen door OGC Nice. Dat weet L'Équipe dinsdagochtend te melden. Volgens het Franse medium is de aanvaller onderweg naar Paris FC.

Kasper Dolberg merkte 18 september dat zijn peperdure horloge was ontvreemd uit een van de kleedkamers op het trainingscomplex van Nice. De Deense spits deed meteen aangifte, waarna de politie de selectie van Nice heeft ondervraagd. Volgens L'Equipe bleef ploeggenoot Lamine Diaby al snel als enige verdachte over.

De jeugdinternational van Frankrijk wordt gezien als een van de grootste talenten van Nice en kwam afgelopen seizoen tot zes optredens in de hoofdmacht.

De 18-jarige Franse voetballer heeft inmiddels zijn excuses aangeboden bij de club, bij trainer Patrick Vieira, aanvoerder Dante en bij Dolberg zelf.

VIDEO - René steunt horlogedief Nice: 'Geef dat mannetje nog een kans'

René steunt horlogedief Nice: 'Geef dat mannetje nog een kans'
1:03
René steunt horlogedief Nice: 'Geef dat mannetje nog een kans'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.