Terug

Volg Vandaag Inside

Hoopgevende beelden: Oranje-aanvoerder Van Dijk traint weer met bal

Hoopgevende beelden: Oranje-aanvoerder Van Dijk traint weer met bal

21 dec 2020, 14:57

Bijna twee maanden na de operatie aan zijn rechterknie traint Vigil van Dijk al weer voorzichtig met een bal. De aanvoerder van het Nederlands elftal deelde via sociale media wat beelden van zijn revalidatieproces. Daarop is te zien dat Van Dijk ook weer met de bal bezig is.

De 29-jarige verdediger van de Engelse kampioen Liverpool raakte op 17 oktober geblesseerd tijdens de stadsderby tegen Everton (2-2). Doelman Jordan Pickford van Everton kwam wild invliegen en daardoor liep Van Dijk schade op aan de kruisbanden in zijn rechterknie. Bijna twee weken later onderging de Oranje-international in Londen een operatie, die volgens de medische staf van Liverpool geslaagd was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.