Terug

Volg Vandaag Inside

'Hoop dat Messi voor altijd bij Barcelona blijft'

'Hoop dat Messi voor altijd bij Barcelona blijft'

7 feb 2020, 17:20

Pep Guardiola hoopt dat Lionel Messi zijn loopbaan bij FC Barcelona afsluit. "Hij moet daar blijven, dat is mijn wens", zei de coach van Manchester City. "Ik praat niet graag over spelers van andere clubs, maar ik hoop dat hij voor altijd bij Barcelona blijft."

Messi uitte afgelopen week kritiek op technisch manager Eric Abidal van Barcelona. Spaanse en Engelse media meldden vervolgens dat de sterspeler een clausule in zijn contract heeft staan dat hij de kampioen van Spanje al deze zomer mag verlaten.

Guardiola was tussen 2008 en 2012 trainer van Messi bij Barcelona. Manchester City is een van de clubs die de Argentijnse aanvaller zou kunnen betalen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.