Terug

Volg Vandaag Inside

Hooligans Atalanta bekogelen spelersbussen Ajax

Hooligans Atalanta bekogelen spelersbussen Ajax

27 okt 2020, 21:22

Supporters van Atalanta hebben de spelersbussen van Ajax vlak voor het stadion bekogeld. Een raam van een bus is kapot. Spelers en trainers van de club uit Amsterdam zijn met de schrik vrijgekomen.

De spelersbussen van Ajax werden vlakbij het stadion opgewacht. Hooligans van Atalanta gooiden met voorwerpen en vermoedelijk stenen. Ze staken ook veel vuurwerk af, zo bevestigt een woordvoerder van Ajax. De bussen werden door Italiaanse agenten begeleid.

Ajax reist al het hele seizoen met twee bussen naar een stadion voor uitwedstrijden. Spelers en trainers kunnen op die manier de gewenste afstand bewaren. De spelersbus waarmee de basisspelers en trainer Erik ten Hag reisden, mist een raam.

Ajax begint om 21.00 uur aan de uitwedstrijd tegen Atalanta in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.