Terug

Volg Vandaag Inside

Anouk Hoogendijk reageerde op dickpick: 'Noem je dit groot?'

Anouk Hoogendijk reageerde op dickpick: 'Noem je dit groot?'

12 juni 2019, 14:24

Anouk Hoogendijk ontvangt regelmatig vervelende, seksueel getinte berichten via social media en reageert hier ook wel eens gevat op, vertelt ze aan VICE Sports.

"Laatst was er iemand die een strakke broek of een legging van mij wilde kopen. Daar wilde hij dan aan ruiken. Hij begon met 1000 euro en was uiteindelijk bereid om 3500 euro te betalen. Dat heb ik natuurlijk niet gedaan. En ik krijg ook regelmatig dickpics doorgestuurd. Laatst kreeg ik er weer eentje en schreef hij: 'Ik word heel groot van jou.' Ik kon het niet laten om te reageren: 'Nou, noem je dit groot?' Later vroeg hij nog of ik bereid was om hem een keer in zijn ballen te trappen. Ik vind het ook grappig om dit soort gesprekken in mijn stories te delen, dat werkt wel als je van dat soort figuren af wil komen."

Anouk Hoogendijk adviseert De Ligt: 'Lekker Frenkie volgen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.