Terug

Volg Vandaag Inside

Hoofdsponsor FC Groningen failliet verklaard: 'Financiële strop voor de club'

Hoofdsponsor FC Groningen failliet verklaard: 'Financiële strop voor de club'

2 mrt 2022, 12:20

FC Groningen moet per direct op zoek gaan naar een nieuwe hoofdsponsor. De hoofdsponsor Office Centre is woensdag namelijk failliet verklaard, waardoor de Groningers ten minste 900.000 euro mislopen.

'Dit is bijzonder zuur. We hebben lange tijd de hoop gehad dat er nog een regeling zou volgen waarbij we in ieder geval nog een deel van het sponsorgeld tegemoet zouden kunnen zien. Die hoop is met het faillissement vervlogen. Dit betekent een grote financiële scheur in de broek', reageert algemeen directeur Wouter Gudde op het faillissement van de hoofdsponsor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.