Terug

Volg Vandaag Inside

Hoofdrol voor Dybala bij afwezigheid Ronaldo

Hoofdrol voor Dybala bij afwezigheid Ronaldo

2 okt 2018, 22:52

TURIJN (ANP) - Bij afwezigheid van de geschorste Cristiano Ronaldo heeft Paulo Dybala de hoofdrol gepakt bij Juventus. De Argentijnse aanvaller leidde zijn ploeg in de Champions League met drie doelpunten langs de Zwitserse kampioen Young Boys: 3-0. Ronaldo zat naast zijn vriendin op de tribune in Turijn, nadat hij twee weken geleden in de eerste groepswedstrijd tegen Valencia met rood van het veld was gestuurd. Juventus pakte toen met tien man toch de winst in Mestalla, via twee benutte strafschoppen van Miralem Pjanic.

De Portugees zag dat de 'Oude Dame' het ook prima zonder hem af kon tegen Young Boys. Dybala opende al in de vijfde minuut de score. Hij volleerde een lange bal van verdediger Leonardo Bonucci op fraaie wijze achter de Zwitserse keeper. Na een half uur kon de Argentijn in de rebound zijn tweede treffer binnentikken, nadat een schot van Blaise Matuidi via de doelman voor zijn voeten was beland. In de tweede helft maakte Dybala op aangeven van Juan Cuadrado zijn hattrick compleet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.