Terug

Volg Vandaag Inside

Hoofdrol Kluivert met doelpunt en assist

Hoofdrol Kluivert met doelpunt en assist

17 dec 2018, 00:05

ROME (ANP) - Justin Kluivert heeft zondag zijn eerste doelpunt voor AS Roma gemaakt in de Serie A. In de thuiswedstrijd tegen Genoa nam de oud-speler van Ajax kort voor rust de 2-2 voor zijn rekening. Kluivert begon net over de middenlijn met de bal aan zijn voet aan een lange sprint en passeerde doelman Ionut Andrei Radu met een schot in de verre hoek.

Roma won uiteindelijk met 3-2. Bij de winnende treffer, in de 59e minuut, gaf Kluivert met zijn hoofd de assist op Bryan Cristante. Tot zondag had Kluivert, die in de 80e minuut werd gewisseld, voor Roma alleen een keer gescoord in de Champions League.

AS Roma, waar verdediger Rick Karsdorp op de reservebank bleef, steeg door de overwinning naar de zesde plaats in de Italiaanse competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.