Terug

Volg Vandaag Inside

Hoofdklasser loopt blauwtje bij Hans Kraay jr. en Theo Janssen

Hoofdklasser loopt blauwtje bij Hans Kraay jr. en Theo Janssen

9 mei 2022, 14:00

Hoofdklasser DUNO Doorwerth heeft bij Hans Kraay jr. en Theo Janssen geïnformeerd voor de vacature voor interim-hoofdtrainer. Dat heeft de voorzitter Richard Vacquier Droop bevestigd aan De Gelderlander.

DUNO staat er niet best voor in de zaterdag hoofdklasse A. Na het verlies van afgelopen weekend tegen FC 's-Gravenzande (2-4) staat de club uit Doorwerth zelfs op een dertiende plek, wat aan het eind van de rit nacompetitie betekent. Om dat te voorkomen heeft DUNO nog vijf wedstrijden voor de boeg, maar moet het de laatste drie zonder hoofdtrainer Anoush Dastgir stellen.

De coach is namelijk ook bondscoach van Afghanistan, dat tijdens de slotfase van de hoofdklasse ook kwalificatieduels moet spelen voor de Azië Cup. De club is daarom naarstig op zoek naar een tijdelijke vervanger en zet hoog in om degradatie te voorkomen. Daarvoor is DUNO uitgekomen bij Hans Kraay en Theo Janssen, tevergeefs. 'Helaas kon Hans Kraay niet in verband met zijn werkzaamheden voor ESPN en heeft Janssen net een kindje gekregen, waardoor hij onvoldoende tijd heeft', aldus de eerlijke voorzitter.

Dat de amateurclub aan Hans denkt, is overigens niet gek. De verslaggever annex analist vertelde medio een maand geleden namelijk dat hij openstaat voor een nieuwe klus in het amateurvoetbal. 'Of ik zin heb om een nieuwe club te trainen? Best wel', zei de oud-trainer van onder meer FC Lienden, SVZW en JVC Cuijk. De interim-klus bij DUNO komt echter te snel voor Hansie Hansie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.