Terug

Volg Vandaag Inside

Hoofd scouting Van Hintum weg bij Vitesse om verschil van inzicht

Hoofd scouting Van Hintum weg bij Vitesse om verschil van inzicht

12 dec 2020, 21:17

Marc van Hintum is niet langer werkzaam voor Vitesse. Het hoofd van de scoutingafdeling vertrekt, samen met scouts Janus van Gelder en Maurice Keulemans, wegens een verschil van inzicht met de clubleiding.

"Wij zijn op scoutinggebied een weg ingeslagen waarbij we verschillende methodes combineren. In topsport moet je eerlijk zijn naar elkaar. Als blijkt dat het verschil van inzicht te groot wordt, ontkom je er niet aan om als professionals met elkaar in gesprek te gaan", zegt technisch directeur Johannes Spors.

Van Hintum begon in 2014 als hoofd van de scoutingafdeling. Tussentijds was hij ook nog even technisch directeur bij de Arnhemmers. Van Hintum voetbalde zelf van 1997 tot 2001 als linkerverdediger bij Vitesse. "Ik voel mij bevoorrecht dat ik zo’n lange tijd bij deze mooie club heb mogen werken en ben blij dat er ook dit jaar weer een selectie staat die mee kan strijden om Europees voetbal", aldus Van Hintum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.