Terug

Volg Vandaag Inside

Hoofd jeugdopleiding langer verbonden aan Ajax

Hoofd jeugdopleiding langer verbonden aan Ajax

22 mrt 2019, 16:36

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft met Saïd Ouaali, hoofd jeugdopleiding, overeenstemming bereikt over contractverlenging. De verbintenis van Ouaali (49) liep komende zomer af en de nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2021.

Ouaali is vanaf het seizoen 2011-2012 werkzaam bij Ajax en in 2016 werd hij aangesteld als eindverantwoordelijke van de jeugdopleiding.

,,We zien veel goede ontwikkelingen bij de jeugd. Het meest in het oog springt de toename van het aantal trainingsuren. Wij zijn ervan overtuigd dat de talenten zich daardoor nog beter en sneller ontwikkelen", aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars. ,,Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de school die we hier op de club hebben, waardoor veel spelers langer op de club zijn en een goed op elkaar afgestemd programma kunnen volgen. Deze verlenging draagt ook bij aan de rust rondom onze opleiding, waardoor we volgende stappen kunnen gaan maken om nóg beter te worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.