Terug

Volg Vandaag Inside

Club zet Italiaanse trainer uit functie om coronavirus

Club zet Italiaanse trainer uit functie om coronavirus

27 feb 2020, 11:19

De Hongaarse voetbalclub Honved heeft de Italiaanse coach Giuseppe Sannino voorlopig uit zijn functie gezet. Reden is de uitbraak van het coronavirus in met name het noorden van Italië.

"De vervanging van Giuseppe Sannino is noodzakelijk omdat hij mogelijk in contact is geweest met mensen die in gebieden wonen die getroffen zijn door het coronavirus," verklaarde de club. "We willen verspreiding van de epidemie beperken en spelers, staf en fans beschermen."

Assiste-coach Alessandro Recenti is om dezelfde reden tijdelijk niet welkom bij de club uit Boedapest, de huidige nummer vijf in de Hongaarse eredivisie. De Hongaar Istvan Pisont neemt de honneurs voorlopig waar.

In Italië zijn bijna vierhonderd mensen besmet met het virus en inmiddels twaalf mensen overleden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.