Terug

Volg Vandaag Inside

Hoffenheim haalt uit tegen Stuttgart

Hoffenheim haalt uit tegen Stuttgart

27 okt 2018, 22:32

HOFFENHEIM (ANP) - Met een hoofdrol voor Joshua Brenet heeft Hoffenheim ruim gewonnen van VfB Stuttgart: 4-0. De ploeg van Julian Nagelsmann stijgt door de zege naar de achtste positie op de ranglijst in de Bundesliga.

Stuttgart moest al vanaf de achtste minuut met tien man verder. Emiliano Insúa werd met rood van het veld gestuurd nadat hij Pavel Kaderabek met gestrekt been in het gezicht had geschopt.

Brenet tikte vlak na rust de 1-0 binnen, nadat doelman Ron-Robert Zieler een schot van Reiss Nelson nog had gekeerd. Drie minuten later stelde Brenet Joelinton in staat de 2-0 binnen te schieten. Ishak Belfodil zorgde er met twee treffers voor dat de eindstand uitkwam op 4-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.