Terug

Volg Vandaag Inside

Hoever: 'Ik denk wel dat je kan zeggen dat wij de favoriet zijn dit jaar'

Hoever: 'Ik denk wel dat je kan zeggen dat wij de favoriet zijn dit jaar'

14 juli 2022, 20:44

Ki-Jana Hoever ziet het komende seizoen met vertrouwen tegemoet. De verdediger, die door PSV voor een jaar wordt gehuurd van het Engelse Wolverhampton Wanderers, is zeer te spreken over de selectie van de Eindhovenaren.

'Ik denk dat we een hele sterke selectie hebben', zegt Hoever voor de camera van ESPN. PSV trok de afgelopen weken met Boy Waterman, Walter Benitez, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons, Luuk de Jong, Guus Til en Savinho liefst zeven nieuwe spelers aan. 'Iedereen moet nog wennen aan elkaar, ook aan de nieuwe trainer, maar we hebben zeker een sterke groep.'

PSV is met een zege op het Duitse BW Lohne (6-0), een gelijkspel tegen Cercle Brugge (2-2), en een 0-4 verlies tegen Arminia Bielefeld bezig aan een wisselvallige oefencampagne. Toch kijkt Hoever met veel optimisme vooruit. 'Of we titelfavoriet zijn? Dat zou ik wel kunnen zeggen, ja', zegt de 20-jarige verdediger. 'Ik denk dat we gewoon een heel sterk team hebben. Je kunt van te voren zo veel speculeren als je wil, maar in het voetbal weet je het gewoon niet. Het kampioenschap is een doel dat wij gesteld hebben als groep. Dat willen we bereiken, en dat is iets waar we voor gaan dit seizoen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.