Terug

Volg Vandaag Inside

Hoeveel vindt Brobbey dat hij waard is? 'Na het EK tachtig miljoen'

18 apr 2024, 12:40

Brian Brobbey staat op de cover van de nieuwste editie van de Men's Health. Op het TikTok-account van het magazine krijgt de Ajax-spits enkele vragen over zijn toekomst als voetballer.

Op de vraag voor welke buitenlandse club hij zou willen spelen, antwoordt Brobbey: "Real Madrid is een mooie club, Arsenal, Manchester United." En voor welke Nederlandse club hij nog zou willen spelen? "Geen één."

Brobbey denkt hij Ajax in de toekomst een mooie som geld kan opleveren, want op de vraag hoeveel hij zichzelf waard vindt, antwoordt de spits: "Na het EK tachtig miljoen." En dan naar Manchester United?" is de vervolgvraag van Men's Health. "Ik heb nog een contract tot 2027," besluit Brobbey.

Wesley Sneijder liet aan tafel bij Veronica Offside weten dat hij denkt dat Brian Brobbey de eerste spits van Oranje zal zijn van tijdens het EK. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.