Terug

Volg Vandaag Inside

Hoeness herkozen als raadsvoorzitter Bayern

Hoeness herkozen als raadsvoorzitter Bayern

18 dec 2018, 16:27

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Clubpresident Uli Hoeness blijft ook de komende jaren de voorzitter van de raad van toezicht van Bayern München. De 66-jarige Hoeness werd dinsdag unaniem herkozen door de raad. Maandag werd de nieuwe raad van toezicht benoemd voor de komende vier jaar.

,,We zijn verheugd om weer een raad van toezicht te hebben van zo'n hoog niveau", zei bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge, die zelf nog een contract heeft tot eind 2019. Oud-doelman Oliver Kahn zou in beeld zijn om Rummenigge op te volgen.

Hoeness leidt, naast zijn functie als president, sinds februari 2017 de negenkoppige raad van toezicht. Hoeness is al sinds 2009 president en zijn huidige termijn loopt af in november 2019.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.