Terug

Volg Vandaag Inside

Hoedt staat voor terugkeer bij Lazio

Hoedt staat voor terugkeer bij Lazio

25 sep 2020, 21:06

Wesley Hoedt staat voor een terugkeer bij de Italiaanse voetbalclub Lazio. De 26-jarige verdediger ligt nog twee jaar vast bij Southampton, maar heeft bij de Engelse club uit de Premier League geen toekomst. Lazio zit krap in de verdedigers en ziet in Hoedt een geschikte aanvulling op de selectie van trainer Simone Inzaghi.

'Wesley kent de club en onze manier van werken', zei Inzaghi vrijdag. 'Hij heeft lang niet gespeeld, maar met hem erbij kunnen we meer rouleren.'

Hoedt speelde tussen 2015 en 2017 bij Lazio, nadat hij daarvoor was doorgebroken bij AZ. In Italiaanse dienst wist de Noord-Hollander zelfs Oranje te halen. De zesvoudig international speelde de afgelopen jaren op huurbasis voor de Spaanse club Celta de Vigo en Antwerp in België.

Lazio eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Serie A en gaat daardoor de Champions League in. De ploeg van Inzaghi begint zaterdag aan het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen Cagliari.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.