Terug

Volg Vandaag Inside

Hoedt op de bank bij Lazio bij duel met Bayern München

Hoedt op de bank bij Lazio bij duel met Bayern München

23 feb 2021, 21:36

Wesley Hoedt begint dinsdagavond bij Lazio op de bank in de thuiswedstrijd tegen titelhouder Bayern München. Hij kwam eerder dit seizoen al wel zes keer in actie in de Champions League, waarvan vijf keer als basisspeler.

De 17-jarige middenvelder Jamal Musiala heeft voor de tweede keer dit seizoen een basisplaats bij Bayern München in de Champions League. De Engelse jeugdinternational, die in Stuttgart werd geboren, kan als vervanger worden gezien van Thomas Müller, die door een coronabesmetting ontbreekt in Stadio Olimpico.

Trainer Hansi Flick mist door blessures een groot aantal selectiespelers. Daardoor beschikt hij in Rome over slechts zes reserves, tegen twaalf man aan Italiaanse kant.

Lazio en Bayern kwamen nooit eerder in Europees verband tegen elkaar uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.