Terug

Volg Vandaag Inside

Hoedt mag vertrekken bij Southampton

Hoedt mag vertrekken bij Southampton

11 jan 2019, 12:45

Wesley Hoedt mag uitkijken naar een andere club. De Nederlandse verdediger van Southampton heeft sinds de trainerswissel geen speelminuten meer gemaakt. 'Bijna iedereen heb ik nu zien spelen, behalve hem. Het wordt een lastig verhaal', zei coach Ralph Hasenhüttl vrijdag op een persconferentie.

De Oostenrijkse trainer moet Southampton behoeden voor degradatie uit de Premier League. Sinds zijn komst, begin december, koos hij voor een andere achterhoede. Hoedt werd geslachtofferd en zag hoe de 'Saints' van Arsenal (3-2) en Huddersfield Town (3-1) wonnen. De 24-jarige centrale verdediger, die in het verleden voor AZ en Lazio speelde, mag in de winterse transferperiode vertrekken.

'We sturen geen spelers weg. Maar als hij zich niet gewaardeerd voelt, moet hij bij zichzelf te rade gaan', adviseert de trainer, die afgelopen zomer vertrok bij RB Leipzig. De zesvoudig international heeft nog een contract in Southampton tot de zomer van 2022. Mocht er een club zich melden voor Hoedt, dan is volgens Hasenhüttl de kans groot dat hij verkocht wordt.

'Nederland heeft het meeste talent van Europa'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.