Terug

Volg Vandaag Inside

Hoe er woensdag geschiedenis werd geschreven door Valentijn Driessen

Hoe er woensdag geschiedenis werd geschreven door Valentijn Driessen

4 nov 2021, 08:31

Het zit Valentijn Driessen niet altijd mee met zijn voorspellingen. De afgelopen tijd kwamen enkele prognoses van de meestervoorspeller nét niet uit, maar woensdag was het dan toch raak.

In de laatste jaren voorspelde het orakel van De Telegraaf en Veronica Inside onder andere dat Ajax geen kans maakte tegen Real Madrid, waardoor hij niet afreisde naar Bernabéu (uitslag 1-4), vertelde hij dat de Amsterdammers Tottenham-speler Lucas Moura rustig alleen op de keeper konden laten gaan (scoorde 3x) en zei hij voor het duel tussen Sporting en Ajax dat 'Haller niet kan in de Champions League' (scoorde die wedstrijd 4x).

Hoewel Valentijn met die voorspellingen dicht in de buurt zat, had hij het telkens nét niet bij het rechte eind. Woensdag was het dan toch raak. In De Veronica Inside Ochtendshow werd Valentijn gevraagd om een voorspelling te doen voor het duel tussen Borussia Dortmund en Ajax. Hij voorspelde een 1-3 overwinning voor de Amsterdammers, en zo geschiedde! Historisch! Beluister de voorspelling van Valentijn terug in de video hieronder.

VIDEO: ‘Misschien wordt Dortmund-Ajax wel weer zo’n galavoorstelling als in Lissabon’

‘Misschien wordt Dortmund-Ajax wel weer zo’n galavoorstelling als in Lissabon’
5:07
‘Misschien wordt Dortmund-Ajax wel weer zo’n galavoorstelling als in Lissabon’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.