Terug

Volg Vandaag Inside

Hodgson (72) weet niet van ophouden

Hodgson (72) weet niet van ophouden

6 mrt 2020, 12:28

Roy Hodgson is ook volgend seizoen trainer van Crystal Palace. De 72-jarige trainer heeft zijn aflopende contract bij de Engelse voetbalclub met een jaar verlengd.

Hodgson volgde in september van 2017 Frank de Boer op. De Boer, die een dramatische start kende, werd in Londen al na ruim twee maanden ontslagen. Onder Hodgson werd Crystal Palace dat seizoen nog elfde en vorig seizoen twaalfde.

"Iedereen weet hoe ik me voel bij de club die ik als jongetje al aanmoedigde", aldus Hodgson. "Ik voel een speciale band met de supporters en weet dat ik, de eigenaar en de spelers hetzelfde doel voor ogen hebben."

Momenteel staat Palace twaalfde, negen punten boven de degradatiestreep. Bij de club uit de hoofdstad staan de Nederlandse verdedigers Patrick van Aanholt en Jaïro Riedewald onder contract.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.