Terug

Volg Vandaag Inside

'Hoddle van intensive care na hartaanval' (2)

'Hoddle van intensive care na hartaanval' (2)

29 okt 2018, 23:10

LONDEN (ANP) - Oud-voetballer en voormalig bondscoach Glenn Hoddle is van de intensive care af. Dat melden Britse media maandag. De bekende Engelsman werd zaterdag, op zijn 61e verjaardag, onwel toen hij in de studio was van BT Sport, het televisiekanaal waarvoor hij als analist werkt.

Na zijn hartaanval werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoddle reageerde goed op de behandeling die hij onderging en zou inmiddels buiten levensgevaar zijn. Hij is volgens Engelse media wakker en kan praten met zijn familie. Hoddle heeft rust nodig en wordt verder behandeld op de verpleegafdeling van een ziekenhuis in Londen.

Via Tottenham Hotspur liet de familie, mede namens Glenn Hoddle, weten onder de indruk te zijn van de steunbetuigingen van de staf van de club, spelers, en oud-spelers. ,,En niet in het minst door de overweldigende reacties van alle supporters'', aldus de familie in een verklaring.

Hoddle kwam als voetballer uit voor onder meer Tottenham Hotspur, Chelsea en AS Monaco. Hij wordt als een van de beste Britse spelers beschouwd van zijn generatie. De voormalige spelmaker kwam tot 53 interlands. Van 1996 tot 1999 had hij de Engelse ploeg als bondscoach onder zijn hoede.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.